Hirdetés

Jack Thompson újra perel

|

Mindenki kedvenc ex-ügyvédje újra a tárgyalóterembe készül, igaz immár áldozatként.

Hirdetés

Jack Thompson urat talán nem kell bemutatni. A videójátékok ellen vislet keresztes háborúja ugyan csúnya véget ért - legalábbis számára - de Jack továbbra sem bír magával. A mostani áldozat a Facebook. Thompson szerint a Facebook képtelen kordában tartani felhasználóit, és nem képes a Facebook karbantartására sem.

Az ok? Még 2006-ban alakult egy csoport a Facebook-on, " I Hate Jack Thompson" (gyűlölöm Jack Thompsont) néven. Thompson úr természetesen megsértődött, és küldött egy faxot ezügyben. A Facebook azonban nem szüntette meg a csoportot azóta sem. Olyan hozzászólásokat lehetett itt találni, mint például a következő: " Jack Thompson jól pofán kéne vágni egy Atari 2600-ossal". Miután a Facebook Thompson úr külön kérésére sem távolította el a csoportot, Thompson azzal gyanúsítja a Facebookot, hogy "szándékosan figyelmen kívül hagyták az érzelmi sérülést okozó csoportot, valamint képtelenek a saját oldaluk felügyeletére". Jack Thompson 120 millió dollár kártérítést követel. Megérdemelné, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)