Hirdetés

Jack Thompson újra támad

|

Mindenki kedvenc ex ügyvédje, Jack Thompson, továbbra sem száll le a Take-Two-ról.

Hirdetés

A viszonylag kevéssé szimpatikus úri(?)ember, mivel hivatalos eszközökkel már nem zaklathatja a kiadókat, új módszert alkalmaz. Az év végi hajtást követően 31-én lezárt adatok szerint a Take-Two részvények nem állnak valami jól. Az utóbbi 52 hét során stabilan 18 dollár körüli ár helyett a részvényeket az év végén mindössze 7.56 dolcsiért jegyezték. Ez sajna elég kemény, hiszen a kiadó azért nem teljesített annyira rosszul. Aki esetleg nem értené, mi történt, ne parázzon: Jack Thompson megmondja. Az van kérem, hogy ez Isten büntetése. Mr. Thompson meleg hangú e-mail-ben közölte véleményét a kiadóval,és szokásos tapintatos stílusával emígyen folytatta: "Isten lecsap a Take-Two-ra, de ez mind semmiség ahhoz képest, ami Zelnik úrra vár, hiszen ő még csak nem is katolikus. Zelnik úrra olyan hatalmas szenvedések várnak, amihez képest a Take-Two problémái eltörpülnek. Egyetlen esélye, hogy megtalálja Istent, ahogyan én tettem, pontosan 32 éve, vagy szenvedje el a megérdemelt büntetést."Erre igazából nem is tudok mit mondani. Amennyiben Thompson eztán Isten nevében hirdet szent háborút a videójátékok ellen, vajon milyen kamarából lesz kitiltva legközelebb? :)

 

thompson.jpg

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)