Hirdetés

Jack's back!

|

Most már mindenki megnyugodhat: Jack ismét visszatért a régi kerékvágásba és ismét ott szapulja a játékokat, ahol éri.

Hirdetés

Mass Effect-féle „elferdülése” után mindenki aggódott Jack Thompson egészségi állapota iránt: jaj, hát mi történhetett szegény ügyvédünkkel, hogy ez egyszer megvédett egy játékot??? Boldogan közölhetjük, hogy Jack ép és egészséges: egy újabb egyetemi mészárlással kapcsolatos ügyben mi más tehetne arról, hogy egy Steve Kazmierczak nevű 27 éves szociológus egy Illinois-ban lévő egyetemen lemészárolt hat egyetemistát, mint a számítógépes játék! Jack Thompson legújabb nyilatkozatában, amit a „fair and balanced” Fox News-nak (mi másnkak? :D) adott, egyértelműen a videojátékokat nevezte meg a tragédia okozójaként. Jacket az olyan apró nüansznyi részletek sem zavarják, amelyek szerint egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy ez a szerencsétlen őrült srác egyáltalán a TETRISZT betöltötte-e valaha életében, nem hogy más játékot. Persze minek is túlzottan a részletekbe ásni magunkat, úgyis csak megzavarná a túl sok információ ezt a remek elmét!

Alant láthatjátok az interjút Jack bátyóval. Az újságíró első kérdése: „Mi a véleménye arról, hogy most egy 27 éves – tehát sokkal inkább felnőttebb – egyetemista a tettes és nem egy tinédzser, mint régebben?” Jack válasza: „Hát a mi agykutatásaink azt bizonyítják, hogy ha videojátékokkal játszol, akkor te megteheted, hogy őőő… szóval valószínűbb, hogy lemásolod a játékok szereplőinek viselkedését…” Értitek? Most nem tinédzser, hanem 27 éves a srác, ergo, Jack milyen következtetést von le ebből? „Hát a videojáték, az tehet róla!”


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)