Hirdetés

Újra bejegyezte a Jade Empire-t az EA - visszatérhet a BioWare klasszikusa?

|

Persze lehet, hogy csak azt látjuk bele, amit nagyon szeretnénk.

Hirdetés

Már 2007-ben is örültünk volna, ha a BioWare folytatja a Jade Empire-t, legutoljára pedig 2016-ban bukkantak fel olyan pletykák, amelyek szerint a stúdió szeretné leporolni az IP-t.

Hirdetés

Az biztos, hogy most az Anthem megjelenéséig és rajt utáni rendbetételéig (mert a béta alapján azért látszik, hogy lesz még vele munka) le vannak kötve a BioWare energiái, de ha jól sikerül a játék, akkor bizonyára nem fognak unatkozni a srácok a jövőben sem. A sokat emlegetett Dragon Age 4 mellett pedig akár egy igazi klasszikus, a Jade Empire is visszatérhet.

Az EA ugyanis a napokban újra bejegyeztette a Jade Empire védjegyet, aminek persze rengeteg oka lehet. Benne van a pakliban egy folytatás, egy esetleges remaster, de simán lehet, hogy csak nem akarják elbukni az IP jogait. Egyelőre rengeteg a kérdés, úgyhogy nem is feltétlen bocsátkoznánk találgatásokba, de egy pillanatra hevesebben vert a szívünk egy esetleges folytatás hallatán. Reméljük a legjobbakat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)