Hirdetés

Jade Empire folytatást szeretne a BioWare

|

Ha minden jól alakul, újra ütések és rúgások puffanásától lesz hangos a Jáde Birodalom.

Hirdetés

2005-ben jelent meg Xbox konzolra a Jade Empire, a BioWare kínai mitológiából merítő akció-RPG-je. A PC-s változat kiadására két évvel később került sor, ám a rajongók mindmáig hiába vártak egy folytatásra.



A BioWare álláspontja hivatalosan mindig az volt, hogy nem szerepel terveik között egy újabb Jade Empire, Dr. Ray Muzyka a hétvégi Eurogamer Expón elárulta, hogy az elmúlt években számtalanszor beszéltek arról, hogy szeretnének folytatást, csak még nem tudják, milyen formában juttassák el hozzánk.
Előadása során Muzyka beszélt arról, hogy mind az ő, mind alapítótársa szívében különleges helyet foglal el ez a szellemi produktum a mai napig, és mindketten hisznek benne. Hozzátette, hogy pillanatnyilag számos különböző projektet futtatnak, amelyek különféle platformokon lesznek elérhetők, az pedig könnyen elképzelhető, hogy a jövőben hallunk még a Jade Empire felől.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)