Hirdetés

Jaffe: A Wii U közel sem teljesít olyan jól mint a Wii

|

A Twisted Metal és God of War sorozatok készítője, David Jaffe nem bízik a Nintendo új konzoljának sikerében.

Hirdetés

"Nem hiszem, hogy [a Wii U] olyan sikeres lesz, mint a Wii volt" - mondta Jaffe.

"... Szerintem a Wii vásárlók igen nagy százaléka nem játékeszközként vásárolta a Wii-t, és így azzá a jelenséggé változtatta, amivé lett".

"A többség el fog pártolni. Nem hiszem, hogy közülük elegen váltak játékosokká. Kipróbálták [a Wii-t], jelenleg ingyenes MMO-kra vannak rákattanva, a jövőben pedig másra függnek rá. Közülük mennyien váltak igazi gamerekké? Nem hiszem, hogy sokan."

Jaffe emellett azt is elárulta, hogy az Apple termékei kötelező technikai játékokká váltak a gyerekek számára, ezzel elvéve valamennyit a Nintendo esélyeiből.

"Szerintem a Wii U kevésbé lesz sikeres, mint a Wii, valószínűleg 50%-kal" "Nem hiszem, hogy a Wii U-t látni fogjuk a következő konzolgeneráció listájának első helyén."

Személy szerint én sem vagyok elragadtatva tőle, de konkrétabb véleményt csak akkor mondok, ha már alkalmam nyílt kipróbálni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)