Hirdetés

Jagged Alliance: Back in Action dátum

|

A 12 évvel ezelőtt megjelent játék újraálmodott verzióját ősszel vehetjük baktériummentes kezeinkbe.

Hirdetés

A Kalypso Media és a bitComposer Games hivatalossá tette a Jagged Alliance: Back in Action megjelenési dátumát. A fejlesztők szerint a játékuk a mai igényeknek megfelelő élményt kínál, részletes karaktermodellekkel és számos új játékelemmel, valamint frissített izometrikus 3D kinézettel és kezelőfelülettel. A történet Arulco fiktív országába viszi a játékost, ahol egy nagyon gonosz diktátor uralkodik és csupán egy apró kis lázadó csoport próbál meg ellene harcolni. Nagyon eredeti.

A játékos feladata, hogy diplomáciai és gazdasági feladatokat kezelve folyamatosan biztosítsa a rebellis és zsoldos erők működését, illetve harcba vigye őket. A Jagged Alliance: Back in Action a "tervezz és indulj" megoldást kombinálja az RTS műfajjal, de nem maradnak ki belőle a körökre osztott elemek sem. 2011. október 21-én megtudjuk, hogy milyen lett az újraélesztés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)