Hirdetés

Jagged Alliance: Flashback - itt a megjelenési dátum

|

Végre bejelentették, hogy mikor érkezik a következő Jagged Alliance reboot, a Flashback.

Hirdetés

Tavaly indított a Full Control Games (Space Hulk, Frontline Tactics) egy közösségi kalapozást annak érdekében, hogy rebootolják az 1994-es körökre-osztott stratégiát, amelyet korábban sikerült már újragondolni a Jagged Alliance: Back in Action képében.

A sorozat megszokott játékmenetét kínáló Jagged Alliance: Flashback sikeresen megvalósult a játékosok támogatásával, így semmi sem állhatott a fejlesztés útjába és jelenleg ott tartunk, hogy Steamen már elérhetővé vált korai hozzáféréssel az 1988-ban, San Hermanos-ban játszódó projekt.

A helyet egy Hercegnek becézett korrupt uralkodó irányítja, aki mellesleg tömegpusztító fegyverekkel is foglalkozik és elnyomja népét, ezért a helyiek fellázadnak ellene. Persze a csőcselék önmagában semmit sem ér, viszont az általunk irányított elit kommandós segítségével megdönthetik a Herceg hatalmát, így a lázadókból megindul a csapattoborzás és a sziget visszafoglalása.

A Full Control Games az Early Access tulajoknak most egy új "Tactical Overlord" névre keresztelt frissítést adott ki, többek között olyan újdonságokkal bővítve a játékot, mint a közelharc, a lopakodás, új zsoldosok és területek, valamint az átdolgozott felhasználói felület.

Az se csüggedjen, aki nem rendelkezik korai hozzáféréssel, ugyanis október 21-től szabadon megvásárolhatja majd a Jagged Alliance: Flashback-et a Steamről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)