Hirdetés

[MOZI] Jail hard!

|

John McTiernant, a Die Hard filmek közismert rendezőjét négy hónap letöltendő börtönbüntetésre és 100.000 dollár pénzbírságra ítélték, miután hazudott az FBI-nak egy Hollywoodban népszerű magánnyomozó ügyében folytatott nyomozásban.

Hirdetés

A szóban forgó magánnyomozó, Anthony Pellicano néhány filmnél tanácsadóként dolgozott, illetve a Magnum tévésorozat egyik forgatókönyvét is ő írta, ám Hollywoodban mégis inkább arra használták, hogy illegális lehallgatásokat készítsen híres sztárokról, emellett pedig megvesztegette a rendőrséget, hogy információkat szivárogtassanak ki róluk. McTiernan azt állította, hogy ő csak a feleségét figyeltette a magánkopóval, ám később kiderült: ő is megbízta Pellicano-t piszkos munkákkal...

 

244_mctiernan_john_100606_2_k.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)