Hirdetés

Jak and Daxter - hamarosan ezzel is nosztalgiázhatunk

|

Az E3-at ugyan kihagyta a Naughty Dog klasszikusa, de talán már nem kell sokat várnunk arra, hogy Crash Bandicoot után a Jak and Daxter is megérkezzen PlayStation 4-re.

Hirdetés

Mióta áprilisban kiderült, hogy a PlayStation 2-es Jak and Daxter széria a Sony legújabb konzoljára is átköltözik, arra vártunk, hogy a kiadó legalább egy megjelenési dátummal ellát minket, de végül a Los Angeles-i expón is hoppon maradtak a rajongók. 

Hirdetés

Mint ismeretes, a Jak and Daxter mellett a Jak II, a Jak 3 és a Jak X: Combat Racing is megjelenik HD-változatban, és az 1080p-s felbontás mellett trófeákat, valamint új funkciókat is kapunk (mint a SharePlay és a Remote Play támogatás), de szó sincs olyan szintű felújításról, mint amilyet a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy esetében tapasztalhattak a játékosok. Mindazonáltal most egy lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy minél előbb megkapjuk a klasszikus címeket PS4-re, ugyanis az ESRB adatbázisába felkerült a Jak and Daxter korhatárbesorolása. Noha dátum nem szerepelt mellette, az ESRB-besorolás általában azután történik, hogy a játék aranylemezre kerül, tehát közel lehet a megjelenés. 

Játszotok majd vele, vagy most a Crash rabolja az időtöket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)