Hirdetés

Ingyenes a Jalopy, amiben egy Trabanttal szánthatjuk keresztül a keleti blokkot

|

Természetesen bütykölgetni kell a járgányt, mert néha-néha lerobban.

Hirdetés

A napokban ki se látunk az ingyen kínált játékokból. A The Sims 4-et az EA, a Rime-ot az Epic adja, és a Humble Bundle is készült valamivel.

Hirdetés

A készlet erejéig, de legkésőbb május 25. este 7-ig bárki behúzhatja a Jalopy nevű játékot, csak el kell látogatni erre a linkre, rákattintani a Get the Game, majd a Get it Now gombra, bejelentkezni (vagy ingyenesen regisztrálni), és pár további kattintás után már indulhat is a letöltés közvetlenül a Humble Bundle oldaláról ingyenesen, de 1 euróért Steam kulcs is vásárolható.

A Jalopy főszereplője egy nem túl megbízható Trabant. Miután összerakjuk, elindulhatunk a keleti blokk országain át, Magyarországot is érintve. Utunk során megállhatunk tankolni, tuningolni. Minimalista és nem tökéletes, de aki a Trabantot szereti, annak hamar a szívébe lopja magát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)