Hirdetés

James Bond az EA-tól!

|

A Electronic Arts a mai napon elárulta, hogy készül egy teljesen új James Bond játékuk, a Nightfire. A PC-s változatot a Gearbox Software, míg a PS2-es, XBox-os és GameCube-os verziót az Eurocom Entertainment fejleszti. A játék egy újabb kalandos sztorit dolgoz fel (ami kifejezetten a játékhoz készült), melybe nekünk FPS, vagy third-person nézetben kell bizonyítanunk. Rengeteg helyen megfordulunk majd, köztük az ausztriai alpok. Feladatunk, hogy legyõzzük az ördögi Rafael Drake-et, aki világuralomra akar jutni...A játék valamikor ezév végén jelenik majd meg! Az biztos, hogy ezt a progit bemutatja az Ea az idei E3-on!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)