Hirdetés

James Bond: Quantum of Solace - Fedezékről fedezékre

|

A Casino Royale és a Quantum of Solace történéseit elmesélő shooter az Activision felhozatalát erősítette a show-n.

Hirdetés

Daniel Craig digitalizált arcmását bámulva kell majd végigverekednünk, lövöldöznünk magunkat a két mozifilmből ismerős helyszíneken. Az adrenalinpumpáló akcióért cserébe nem kapunk autós részeket, s félő, hogy a csinos Bond-lányokkal sem enyeleghetünk. Sebaj, végülis ez a játék nem erről szól.



A Call of Duty: World at War és a Spiderman: Web of Shadows mellett ezt a játékot is a Treyarch kalapálja, s ha hihetünk nekik, még ebben az évben megjelenik. A srácok alakítgattak itt ott a Call of Duty 4: Modern Warfare motorján, beépítettek egy már számtalan játékból ismerős fedezékrendszert, s az egyre divatosabb quicktime-eventek sem maradnak ki a végső verzióból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)