Hirdetés

James Cameron a játékkészítésben is kipróbálná magát

|

Az Avatar, a Titanic, az Aliens és több más kiváló mozi rendezője élénken érdeklődik a játékkészítés iránt

Hirdetés

Szombaton nekem is volt szerencsém 3D-ben megtekinteni James Cameron Avatar c. eposzát. Azóta Na'vi akarok lenni.

Igaz Cameron már jóval az Avatar előtt bebizonyította, hogy született tehetség a filmrendezésben, s most hogy mozija egy közepesnek mondható, azonos nevű játékot is nyert magának, a rendező kedvet kapott önálló játékprojektek készítéséhez.

Egy nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy ötletekkel tele van a padlás nála, de egyszerűen nincs annyi ideje, hogy mindet vászonra vigye. "Rengeteg történetem van, de nincs időm mindegyikből filmet készíteni. "-mondta. "Ezért az Ubisofttal közösen most azon tűnődünk, hogy ezeket a történeteket és világelképzeléseket valahogyan játékokba tegyük, teljesen függetlenül a film világától." Hmmm, érdekes. Szerintetek a jövőben a "Cameron film" mellett meg kell tanulnunk a "Cameron játék" kifejezést is? Én örülnék neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)