Hirdetés

James Gunn érkezése a DC univerzumhoz kapcsolódó játékokra is hatással lesz

|

Az új vezetés fontos szerepet szán a Warner videojátékos részlegének a szuperhősös brand erősítésében.

Hirdetés

Komoly előnye a Marvelnek a DC-vel szemben, hogy jóval átgondoltabban kezdte el építgetni filmes univerzumát, amiben kulcsszerepet játszott, hogy alapvetően egyetlen ember, Kevin Feige víziója jelenti a téglákat összetartó habarcsot. Az már más kérdés, hogy az Infinity Saga lezárulta után még nem igazán talált magára az MCU, de így is koherensebb - annak minden előnyével és hátrányával -, mint a DCEU.

Okkal akarja David Zaslav, a Warner Bros. Discovery CEO-ja átformálni az egészet, méghozzá a konkurencia receptjét alkalmazva, amit a tervek szerint Peter Safran és James Gunn fognak levezényelni.

Hirdetés

Az új kreatív irányvonal eddigi tudomásunk szerint az élőszereplős mozifilmekre és tévésorozatokra vonatkozott az animációs produkciókkal egyetemben, ám Zaslav újabban már a videojátékokat is ide sorolja. A Deadline beszámolója szerint az ügyvezető a hét első felébe mutatta be Safrant és Gunnt az alkalmazottaknak, és ezen alkalomból úgy fogalmazott, hogy folyamatban van az összefüggő DC univerzum bibliájának kialakítása, amelybe beletartoznak az élőszereplős mozifilmek, a tévé, az animációs alkotások, a játékok és még sok minden más.

Ebből az következik, hogy hogy a jövőben érkező játékosok nagy valószínűséggel a kánon részét fogják majd képezni, amire láttunk már példát a Disney és a Star Wars viszonylatában, elég csak a Star Wars Jedi: Fallen Orderre, vagy a Star Wars Battlefront 2-re gondolni. Mindenesetre a legközelebbi DC-játék a 2023-ban érkező Suicide Squad: Kill the Justice League lesz, amit majd valamikor a Monolith-féle Wonder Woman-játék követ.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)