Hirdetés

Januártól havidíjmentes az ArchLord

|

Ha valaki MMORPG játékkal szeretne játszani, annak egyelőre meg kell barátkoznia a havidíj gondolatával, ám január 4-től újabb havidíjmentes programot próbálhatnak ki a játékosok.

Hirdetés

A Codemasters bejelentette, hogy január 4-től ingyenessé teszi az ArchLord néven futó MMORPG játékukat. A programot ezután is meg kell venni a boltban, ám nem kell majd utána havidíjat fizetni. Természetesen ez a döntés nincs kihatással a fejlesztésre, így ez a virtuális világ sem magad magára, folyamatosan dolgoznak majd rajta, újabb küldetéseket kínálva nekünk. A játék több érdekességgel is szolgál a vásárlóknak, a szépen kidolgozott grafika mellett a zenei elemekről a Londoni Szimfónikus Zenekar gondoskodik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)