Hirdetés

Japán diáklányok szakadt ruhában

|

Biztosan emlékeztek még az első Ubisoft féle Prince of Persia-ra, ahol a történet előrehaladtával hercegünk ruházatát megtépázták az események. Ki mondta volna akkor, hogy hasonló játékmenettel sikertelen lenne egy Princess of Persia? Nos, akik szakadt ruhájú hölgyekre vágynak, most megkaphatják, hála a PS2-re érkező Ikki Tousen Shinning Dragon RPG-nek.

Hirdetés

A japánban méltán sikeres manga alapján készült játékban diáklányokat irányíthatunk, akik bár rendívül csinosak, minden bizonnyal nem szólítanánk le őket egy esti séta alkalmával. Ugyanis kemény bunyós csajok rejlenek a szépség mögött. Ugyan testük törhetetlen és zúzhatatlan, ruháik még engedelmeskednek a fizika törvényeinek, és egy-egy kiadós ütközet után bizony hiányosabb megjelenést kölcsönöznek a hölgyeknek. A manga és annak 13 részes anime adaptációja bővelkedik a kivillanó bugyikban, így a játéktól sem várhatunk majd különb hangulatot. Aki bővebben kiváncsi, milyen is a megtépázott iskolai egyenruha, vagy csak a játékból szeretne néhány képet látni, az vessen egy pillantást a Famitsu összeállítására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)