Hirdetés

Japán helyszínekkel bővíti a Flight Simulator világát a Microsoft

|

A Tokyo Game Show 2020 apropójából a Microsoft bejelentette a repülőgép szimulátor új kiegészítőjét, szem nem marad szárazon.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator igyekszik átemelni a teljes valóságunkat a digitális térbe. Persze vannak olyan elemek még a térképen, amelyek javításra szorulnak (Magyarország egyes részeit például modokkal tehetjük realisztikusabbá), de elképesztő ütemben fejlődik a berepülhető virtuális világ.

Most éppen Japán csatlakozik a részletesebben lemodellezett régiók listájához. A Tokyo Game Show 2020 alkalmával bemutatott bővítmény több japán látványosságot és repteret hozzáad a játékhoz, amiket mindenképpen érdemes lesz majd kipróbálni.

Hirdetés

A tartalmi csomaggal jön a Kushiro reptér, a Matshushima öböl, Hachijo-Jima szegete, Hakone város, Yokohama város, a Szelek tornya, a Fuji hegy, és természetesen Tokyo városa sem maradhat le az impozáns listáról.

A Microsoft Flight Simulator japán kiegészítése 2020. szeptember 29-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)