Hirdetés

Japánban már megvásárolható a Vita

|

Közel hatszáz szerencsés ember vett rész az első hivatalos Sony PS Vita bemutatón, ahol már meg is lehetett venni az új handheld konzolt.

Hirdetés

A premier egyébként probléma nélkül zajlott, az egyetlen figyelemre méltó esemény az volt, hogy valaki Super Mario-nak öltözve jelent meg - nem túl okosan. A Sony egyébként optimista a jövőt illetően, bár éppen most keserítették meg kicsit a gamerek életét, azért az előzetes szállítmányokat 200 ezerről fél millióra emelték fel.



A premieren már bemutatkoztak az első PS Vita játékok is, olyan címekkel, mint Golden Abyss, Ultimate Marvel vs Capcom 3, F1 2011, Katamari Damacy, Ridge Racer, Michael Jackson: The Experience, Little Deviants, BlazBlue: Continuum Shift Extend, Dark Quest, Disgaea 3 Return, Lord of Apocalypse, Virtua Tennis 4, Dynasty Warriors Next, Hot Shots Golf, Dream C Club Zero Portable, Fish On, Minnato Issho, Monster Radar, Nature of Night of Kamaitachi, Niconico, Project N.O.E.L.S, Shinobido 2: Tales of the Ninja and Yuusha no kiroku.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)