Hirdetés

Japánban mutatkozott be az Overwatch 2 rókalánya

|

Néhány héttel a megjelenés előtt a Blizzard végre lerántotta a leplet az Overwatch 2 talán legrosszabbul őrzött titkáról, Kirikóról.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben rengeteg szivárgás és pletyka érkezett az Overwatch 2 első szezonjának főszereplőjéről, Kirikóról. A nagy CG kisfilm (aminek be nem fejezett változata szintén kiszivárgott) még nem ért ide, ahogy a megnyitásához szükséges battle pass részletei sem.

Egyelőre csak egy kis játékmenet bemutatót kaptunk Kiriko képességeiről, aki támogató szerepkört fog betölteni a csapatban. A Tokyo Game Show 2022 Xboxos műsorában egy pernyi tömény akciót kaptunk. Részletes leírások még nem érkeztek a karakterről, de a nap folyamán remélhetőleg azok is befutnak majd.

Hirdetés

Addig is lessétek meg, mit is tud az Overwatch 2 új hőse:

Az elmúlt hetekben rengeteg szivárgás érkezett Kiriko megnyitásának módjáról is. Mivel az Overwatch 2 egy ingyenesen játszható játék lesz így a monetizáció működése változni fog. Lesznek például battle passek, és Kiriko megnyitása is ehhez a rendszerhez kötődik majd. Fizetnünk nem kell majd érte, mivel Kiriko (és feltételezhetően a jövőbeli karakterek is) a bérlet ingyenes sávján vár ránk.

Egyelőre még várjuk a részleteket az Overwatch 2 battle pass rendszerének részleteiről, de remélhetőleg a napokban minden kiderül majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)