Hirdetés

Járj te is hülyén a Monty Pythonnal!

|

A mai nap egy igen érdekes rendezvény vette kezdetét minden Monthy Python rajongó számára Budapesten, a Nyugati pályaudvarnál. Nevezetesen a Hülye Járások Minisztériumának kiküldöttsége szervez egy egész napos programot ma 9:00-tól egészen este 17.30-ig. Menj ki te is, és járj hülyén és szórakozz jól.

Hirdetés

Aki nem ismerős a Monthy Python világában, annak el kell mondani, hogy a Hülye Járások Minisztériuma az 1970-es Monthy Python Repülő Cirkusza sorozat egyik jelenetében szerepel, amiben John Cleese a társaság többi tagját kápráztatja el a tökélyre fejlesztett hülyén járás tudományával. A mai nap te is megmutathatod, hogy mennyire tudsz hülyén járni egy izgalmas és mókás verseny keretében, plusz a legjobb, azaz leghülyébb járások még az internetre is kikerülnek. Ha nem tudsz ma kijutni a rendezvényre ne búsulj! A www.hulyenjarok.com–ra bármikor feltöltheted a saját produkciódat és még így is lesz esélyed arra, hogy megnyerd a két jegyet Angliába, a Monty Python társulat Spamalot című színdarabjára. A Monty Python Repülő Cirkusza 2. évada május 22-én jelenik meg DVD-n itt kishazánkban.

További információk a www.hulyenjarok.com-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)