Hirdetés

Jason Momoa veszettül örül, hogy James Gunnhoz kerültek a DC-filmek, azt is elárulta, hogy miért

|

A vezetőváltás következtében olyan projektek is megvalósulhatnak, amelyekre a régi garnitúra alatt nem volt sok esély.

Hirdetés

Alaposan felpörögtek az elmúlt időszakban az események a DC körül. Először is kinevezték társ-vezérigazgatónak Peter Safrant, aki a 2021-es The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag producere is volt, nemrégiben pedig James Gunn is átigazolt, aki a kreatív vezető lesz az újraszerveződő DC Studiosnál.

A nagy horderejű változások hatására útnak indult hype-vonat pedig azóta sem lassít. Nem is tud, hiszen most épp Jason Momoa pörgette fel kicsit a témát.

Hirdetés

Jason Momoa 2017-ben debütált Arthur Curry, azaz Aquaman szerepében a DC filmes univerzumában, azóta pedig kétszer tűnt fel, egyszer a 2018-as önálló filmjében, majd a 2021-es Zack Snyder: Az Igazság Ligájában. A színész most az ET Canadának mesélt egy izgalmas jövőről:

"Így, hogy most már Peter Safran és Mr. Gunn vannak a kormánynál, nagyon izgatott vagyok. Rengeteg menő dolog érkezik a jövőben és egy álomprojektem is valóra válik, szóval maradjatok résen."

Ugyan erre a meg nem nevezett produkcióra még biztosan sokat kell várni, azt legalább már tudjuk, hogy az Aquaman második része 2023. december 25-én debütál majd, és ha bejön, amit Momoa nyilatkozatai alapján sejtünk, akár több Batman is feltűnhet a filmben. A rajongók egyébként meg vannak róla győződve, hogy a színész a régóta tervezett Lobo adaptációra utalgat, aminek a címszerepét is magára vállalná.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)