Hirdetés

A Modern Warfare atyja elhagyta a Respawn Entertainment stúdiót

|

Azt pletykálják, hogy az Infinity Ward alapítója már egy ideje nincs is a szakmában, nagyot veszített a Respawn Entertainment.

Hirdetés

Jason West neve bizonyára ismerősen cseng sokaknak, ha nem a legendás Call of Duty sorozat miatt, akkor a 2010-es nagy Activison per okán bizonyosan. Mint tudvalevő, Jason West és Vince Zampella lapátra került, mert az Activision szerint szerződést szegtek, majd volt szép pereskedés és botrány. A nagy herce-hurca úgy látszik nagyon megviselte Jason Westet, ugyanis a Kotaku meg nem erősített értesülése szerint már tavaly május óta nem dolgozik a Respawn Entertainment stúdiónál sem, otthagyta a szakmát.

A búcsú békében történt, most nem lesz pereskedés, West családi okokra hivatkozva sétált ki az ajtón. Persze az is lehet, hogy az Activisontől perben kivasalt sok pénzt költi éppen Vegasban, de ez már nem a mi gondunk. Úgy tűnik Zampella csapata sem rokkant bele a dologba, hiszen az idei E3-on már talán láthatjuk is új játékukat, ami jó eséllyel egy sci-fi FPS lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)