Hirdetés

Játék is készül az új Spider-Man moziból

|

Ahogy ez már hollywoodi körökben illik, jövőre érkezik a hálózsonglőr szuperhős újragondolt története.

Hirdetés

Ha pedig a filmes világban támad a reboot, akkor várható a játékipar mozgolódása is.

A New York-i Comic-Con keretében jelentette be az Activision a The Amazing Spider-Man című 2012-es mozihoz kapcsolódó játékot, amely a jelenleg debütáló Spider-Man: Edge of Time-ot fejlesztő Beenox készít majd.

A bejelentést rögtön egy kellemes trailerrel is megfejelték, amelyben a megújult Pókember kellemes mozgáskultúráját csodálhatjuk meg New York városában.

Gerald Lehinay, a Beenox kreatív igazgatója azt is megerősítette, hogy már egy éve folyik a játék fejlesztése, a Spider-Man: Edge of Time-mal szinkronban.

A 2012 nyarán érkező mozit feldolgozó játékról egyelőre mást nem tudni, részletekkel remélhetőleg hamarosan újra jelentkezhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)