Hirdetés

Játék készül A texasi láncfűrészes mészárlásból

|

Az a Gun Media dolgozik a The Texas Chain Saw Massacre-ön, amely a Friday the 13th: The Game-et is készítette.

Hirdetés

Rengeteg fejlesztő kapott most kedvet ahhoz, hogy filmeket és sorozatokat felhasználva készítsen játékot. A Gun Mediának ez a terep már nem idegen, de úgy érezték, a Péntek 13 után egy másik népszerű horror franchise-hoz is hozzá kell nyúlniuk.

Nem sokat tudni még a The Texas Chain Saw Massacre nevet viselő alkotásról, de nagyjából sejtjük, milyen lesz.

Hirdetés

Úgy kell elképzelni, mint a Friday the 13th: The Game-et - egy aszimmetrikus horrorjátékot kapunk, amiben valaki a gyilkost, többiek meg túlélőket alakítanak.

A Gun Intractive kreatív vezetője, Ronnie Hobbs elmondta, hogy A texasi láncfűrészes mészárlás a kedvenc horrorfilmje, és nagyon boldog, hogy ezzel az IP-vel dolgozhat.

A fejlesztésben a Sumo is segít. Még nem tudni, mikor jelenik meg, viszont az biztos, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra érkezik, korábbiakra már nem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)