Hirdetés

Játék készül Zorro kalandjaiból

|

Az álarcos igazságosztó pengéjét forgatva hamarosan mi is Z betűt hasíthatunk a rosszfiúk nadrágjába.

Hirdetés

A mai harmincas-negyvenes korosztályból az 1990-es években sokan táboroztak le a tévé előtt hétvégenként, hogy megnézzék a királyi csatornán futó animációs és élőszereplős Walt Disney sorozatok friss epizódjait. Olyan alkotások formálták egy generáció ízlését, mint a Kacsamesék, A gumimacik, a Chip és Dale - A Csipet Csapat, a Balu Kapitány kalandjai, az Ausztrál expressz, a Nehéz napok a Föld nevű bolygón és persze a Zorro.

Utóbbi egy 1957 és 1959 között futott, tehát mindössze két évadot megért sorozat Guy Williamsszel (eredeti nevén Armando Joseph Catalano) a címszerepben. A Johnston McCulley ponyvaíró elméjéből 1919-ben kipattant karakter egyike a legkorábbi "szuperhősöknek", amolyan proto-Batman, hiszen a napközben Kalifornia (a történet idején még spanyol gyarmat) krémjével smúzoló Don Diego de la Vega éjszakánként saját maga szolgáltat igazságot az elnyomott és kizsákmányolt köznépnek.

Hirdetés

Mindezek remek alapként szolgálhatnának egy, az Arkham széria nyomdokain halandó akciójáték számára, ám a Zorro: The Chronicles az azonos című animációs sorozat adaptációja, ennélfogva a rajfilmes külső és a humor legalább olyan fontos részét képezi az arzenáljának, mint a Spanyolországból hazatérő Diego toledói pengéje.

Hősünk húgával, Inessel együtt (akár őt is irányíthatjuk) veszi fel a harcot a szülővárosát irányító Monasterio századossal és pribékjeivel, köztük a játékosokat a helyzeti komikum teljes kelléktárával szórakoztató Garcia őrmesterrel. Rajta mellesleg a Disney sorozatában is sokat nevettünk.

A BTC Studios és BKOM Studios koprodukciójában valamikor idén ősszel érkezik a pengeváltások mellett a lopakodásnak is teret adó, karakterfejlesztést is tartalmazó akciójáték PC-re és minden releváns konzolra (PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series X|S).



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)