Hirdetés

Játék miatti vitában lőtte le saját fiát!

|

Szörnyű tragédiába torkollott egy német családfő és fia közötti vita, melynek végére egy elsülő sörétes tett pontot.

Hirdetés

Sokan vélik úgy, hogy az erőszakos játékok állnak egyes, főleg fiatalkorúak által elkövetett bűncselekmények mögött. Bizonyos értelemben a mostani esethez is köze van a játékoknak, de nem úgy, ahogy a Jack Thompson félék szeretnék. A patinás Spiegel szerint Észak-Rajna-Vesztfália tartomány Horhausen névre hallgató településén egy 56 éves férfi úgy vélte, kisebbik fia túl sok időt tölt a számítógép előtt. Kérte, majd követelte, hogy hagyja abba, végül a gép kikapcsolásával fenyegetőzött. A fia nem engedett, s így óhatatlanul kitört a perpatvar. Máig tisztázatlan körülmények között került sörétes puska az apa kezébe, ki rálőtt 16 éves fiára. A lövést hallva azonnal odasietett az idősebb fia, ki elvette tőle a lőfegyvert, apját szobájába zárta, majd azonnal értesítette a rendőrséget.
Az áldozatot mentőhelikopter szállította kórházba, ahol mesterséges kómát idéztek elő nála. A legfrissebb hírek szerint már túl van az életveszélyen.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)