Hirdetés

Játékadaptációt kap Merida, a bátor

|

A főhős a Pixar történetében először egy női karakter lesz, aki nem csupán a mozifilmekben, de a monitorainkon is hamarosan bemutatkozik.

Hirdetés

A Merida, a bátor története a Skót Felföldön játszódik, középpontban Meridával, a hercegnővel, aki egy rossz döntés következtében elszabadítja a gonoszt, amivel neki kell megküzdenie.

A Merida, a bátor névre hallgató Pixar animáció megkapja a neki kijáró játékadaptációt is, melynek minap befutott a legelső előzetese. A Brave: The Video Game-re keresztelt játékváltozat július 27-én kerül kiadásra Európában, PC-re, Mac-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re és DS-re egyaránt.

Vajon a Brave: The Video Game megtudja törni az átkot és végre-valahára minőségi adaptációt kapunk? Kiderül a bemutatkozó trailerből:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)