Hirdetés

Outlast 2, Sniper: Ghost Warrior 3 - 2017. áprilisi játékmegjelenések

|

Kissé harmatos lesz az áprilisi játékfelhozatal, igazán nagy, régóta várt AAA játékból csak egy-kettő érkezik a hónapban. Remaster és újrakiadás persze lesz dögivel.

Hirdetés

Április valószínűleg sokaknak pihenőhónap lesz, még az érdekesebb újdonságok is rétegjátékok. Szerencsére az elmúlt három hónapban elláttak minket kiemelkedően jó alkotásokkal a kiadók, úgyhogy biztosan talál mindenki magának valamit, amivel kihúzza a tavaszi szezon utolsó nagy hajtásáig. Elnézve a májust, ott is csak a Prey és az Injustice 2 az, ami igazán izgi. Reménykedjünk, hátha a South Park: The Fractured but Whole-t is kihozzák a nyár kezdete előtt. 

2017. áprilisi játékmegjelenések

Persona 5 - április 4. - PlayStation 3, PlayStation 4

Áprilist rögtön egy Japánból érkező játékkal nyitjuk. A Persona 5 egy JRPG, aminek középpontjában tokiói iskolások állnak. Harcolnak, tanulnak, részmunkaidőben dolgoznak, ilyesmik. Mind Japánban, mind nyugaton nagyon jó értékeléseket kapott, a műfaj kedvelőinek kötelező.

Blackwood Crossing - április 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egy elgondolkodtató, belső nézetes kalandjátékot is kapunk, mely egy mozgó vonaton játszódik, ahol két gyermek egy rejtélyes alakkal találkozik. Előtérbe kerül a felnőtté válás, a veszteség és a szürrealizmus témája. 

FlatOut 4: Total Insanity - április 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Strategy First és a Kylotonn megint megpróbáltak valamit kezdeni a FlatOut sorozattal, és megint sikerült elbukniuk. Az eddigi értékelések alapján a technikai problémák mellett gondot jelent a grindolós egyjátékos kampány, és az egészbe csak annyi energiát fektettek, hogy játszható legyen, de semmilyen formában ne emelkedjen ki. Kár érte, de talán jobban jártok, ha az első két részt veszitek elő újra.

Drawn to Death - április 4. - PlayStation 4

A PlayStation Plus előfizetőknek járó ajándék játékok egyike lesz a Drawn to Death, ami egy egyedi stílusú, négyjátékos arena shooter. Az egész látványvilágot úgy alkották meg, mintha egy tinédzser rajzolta volna a jegyzetfüzetébe. Érdekes projekt, tegyetek vele egy próbát.

PaRappa the Rapper Remastered - április 4. - PlayStation 4

Lassan eljutunk oda, hogy mindent remasterelnek, ami a világon valaha létezett. A PaRappa the Rapper az egyik legrégebbi ritmusjáték, és akinek esetleg kimaradt, de visszafojthatatlan vágyat érez arra, hogy pótolja, az PS4-en már akár 4K-s felbontásban is nézheti a papírkutyát és hallgathatja a csodás szövegeket. Főleg gyerekeknek ajánlott.

Bulletstorm: Full Clip Edition - április 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Új esélyt kap a nem túl sikeres Bulletstorm, amit most Duke Nukemmel próbálnak meg érdekesebbé tenni. Egy kicsit feltekerték a grafikát, belepakoltak minden korábban megjelent tartalmat és néhány extrát, hogy hátha az új generációban több érdeklődőt vonz. A videókra érkezett visszajelzések alapján azért még nem volna baj, ha gyúrnák egy kicsit - az alábbi launch traileren például majdnem kétszer annyi a dislike, mint a like. Mondjuk ez szólhat a zenének vagy a vágásnak is. Végül úgyis az eladási adatok számítanak.

LEGO City Undercover - április 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Az egykor Wii U-exkluzív LEGO City Undercover végre más platformokra is megjelenik, és mivel ez a létező egyik legjobb LEGO játék, ennek csak örülni tudunk. A modernizált változat akár kooperatívan is játszható.

Yooka-Laylee - április 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egykor a Rare-nél dolgozó fejlesztők egy csoportja úgy érezte, a Banjo-Kazooie sorozat szellemét tovább kell vinni, ezért kitalálták és a közösség segítségével megvalósítják a Yooka-Laylee-t. A játékban egy kaméleon és egy denevér kalandoznak, és közös erővel oldanak meg fejtörőket. Mindkettőt mi irányítjuk, de ettől független többjátékos lehetőségek is lesznek.

Skyforge - április 11. - PlayStation 4

Ismét bővül a konzolos MMORPG-kínálat, ezúttal a My.com-féle Skyforge-dzsal. Kicsit fantasy, kicsit sci-fi, nézzétek a trailert, az segíthet eldönteni, hogy nektek való-e.

 

Starblood Arena - április 11. - PlayStation VR

Lassabban jönnek a VR játékok, mint az elmúlt hónapokban, de akad azért ez-az a kínálatban. A StarBlood Arena egy repkedős multiplayer shooter, videó alapján kicsit olyan, mint az EVE: Valkyrie és a R.I.G.S. keveréke.

Marvel's Guardians of the Galaxy: Episode 1 - április 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android

A The Walking Dead 3. évada mellett a Telltale-nek arra is jut ideje, hogy elindítsa a Guardians of the Galaxyt. A játék sem szinkronszínészekben, sem a karakterek megjelenésében nem osztozik a filmmel, abszolút a képregények alapján készült, de humoros lesz és izgalmas. Ebből egy kis ízelítőt az alábbi videó kínál.

The Silver Case - április 18. - PlayStation 4

Goichi Suda nemrég újraélesztette 1999-es klasszikusát, mely PC-re már tavaly októberben megjelent, de a PS4-es változatra mostanáig kellett várni. A játék egy visual novel, úgyhogy aki szeret olvasni, nézzen rá.

Full Throttle Remastered - április 18. - PC, PlayStation 4, PlayStation Vita

A Double Fine jó szokásához híven megint újraéleszt egy LucasArts-klasszikust, most a Full Throttle van soron. 

Voodo Vince: Remastered - április 18. - PC, Xbox One

Míg a Sony előszeretettel adja ki a jobbnál jobb AAA exkluzívokat, a Microsoft nem hajtja magát túl. Lesz persze Sea of Thieves, State of Decay 2, meg valószínűleg Forza 7 is, ha már jön a Scorpio, de addig olyan csodákkal szórakoztathatjuk magunkat, mint az eredetileg Xboxra megjelent Voodoo Vince felújított kiadása. 

The Disney Afternoon Collection - április 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Disney is előrángatott pár klasszikust, méghozzá a NES-érából. Az Afternoon Collection hat játékot tartalmaz, melyek mindegyike platformer, és mindet szerettük; a kínálatban megtalálható a DuckTales, a DuckTales 2, a Darkwing Duck, a TaleSpin, a Chip 'n Dale Rescue Rangers és ennek folytatása. Mentés és visszapörgetés lesz, valamint felújított látvány.

Syberia 3 - április 20. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

Kate Walker hosszú szünet után újra kalandra indul. A Syberia sorozat harmadik részében a hősnő a Youkole-oknak segít. A készítők azt ígérik, a sztori, mint az első két rész esetében, de nem ez az a mondat, amivel a rajongókat el lehet csábítani. A klasszikusokat továbbra is megtaláljátok a 2017/03-as GameStar mellé csomagolva.

Sniper: Ghost Warrior 3 - április 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A CI Games egy ideje elkezdett nem hulladék játékokat gyártani, és elég jól halad. A Sniper: Ghost Warrior sorozat első két része ha nem is kiemelkedő, de kimondottan jó volt, a harmadik pedig még jobb lehet. Nyílt világ, drónozás, lopakodás és akció vár ránk.

Dragon Quest Heroes II - április 25. - PlayStation 4

Egyszer már bejött a Dragon Quest világának hack 'n' slash műfajba költöztetése, várhatóan másodszor is működni fog.

Puyo Puyo Tetris - április 25. - PlayStation 4, Switch

A Puyo Puyo Tetris nem árul zsákbamacskát: két játék, a Puyo Puyo és a Tetris keveréke. Egy kooperatív partijáték, amiben hol Puyo Puyózni, hol Tetrisezni kell. A trailer jobban megmutatja, mint ahogy én le tudnám írni.

Outlast 2 - április 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Ritkán van úgy, hogy egy indie játék a hónap legjobban várt címe, de kétségtelen, hogy óriási érdeklődés övezi az Outlast 2-t. A Red Barrels egy elég durva horrorjátékká formálta az első részt, és a második ugyan sokban eltér, az sem lesz egy délutáni matiné. Anno végigtoltuk a demót, nézzétek meg:

A megjelenés napjától elérhető lesz az Outlast Trinity csomag is, benne az első résszel és kiegészítőjével, valamint a folytatással.

What Remains of Edith Finch - április 25. - PC, PlayStation 4

Egy hangulatos, mászkálós kalandjátékból ismerhetjük meg a Finch család történetét.

Warhammer 40,000: Dawn of War 3 - április 27. - PC [Előrendelés]

Hat év kihagyást követően megint folytatódik a Dawn of War széria, az eddigi videók alapján pedig van okunk azt hinni, hogy ez ütni fog. Visszatér a bázisépítés, új egységek lesznek, meg sok minden más, ami miatt érdemes lesz kipróbálni a stratégiai játékok kedvelőinek.

Little Nightmares - április 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Egy bizarr, rémálomszerű világba visz minket a Little Nightmares, ahol egy kilencéves kislány szerepében próbálhatjuk elkerülni a szörnyűségeket.

Mario Kart 8 Deluxe - április 28. - Switch [Előrendelés]

Nem maradhat sokáig Nintendo konzol Mario Kart nélkül, egy teljesen új rész helyett viszont előbb a Wii U-s nyolcadik rész felújított, kibővített változatát kapjuk. Lesz benne pár extra karakter, beállítási lehetőségek, és minden versenyző két tárgyat tarthat magánál egyszerre. A Battle módot is átdolgozták egy kicsit.

2017. májusi játékmegjelenések

Portal Knights - május 2. - PlayStation 4, Xbox One

World to the West - május 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Prey - május 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Strafe - május 9. - PC, Mac, PlayStation 4

Farpoint - május 16. - PlayStation VR

Injustice 2 - május 19. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Mirage: Arcane Warfare - május 23. - PC

Get Even - május 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Gulity Gear Xrd Revelator 2 - május 26. - PlayStation 4, PlayStation 4

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - május 26. - Switch

Star Trek: Bridge Crew - május 30. - Oculus Rift, HTC Vive, PlayStation VR

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)