Hirdetés

Játékmenetet villantott a Game Passbe érkező The Texas Chain Saw Massacre

|

Ki ne szeretne ifjú hölgyeket levágni egy hatalmas láncfűrésszel? Ezt kínálja A texasi láncfűrészes mészárlás alapján készült aszimmetrikus horrorjáték.

Hirdetés

A Gun Interactive már tavaly bejelentette a texasi láncfűrészes alapján készülő videójátékát, de akkor még csak egy rövid hangulatkeltő videót láthattunk belőle. A ma esti Xbox Games Showcase műsorban újra megmutatta magát a játék, ezúttal egy rövid játékmenet anyag formájában.

A The Texas Chain Saw Massacre mint tudjuk, a Dead by Daylighthoz hasonló móka lesz: az azt jelenti, hogy egy aszimmetrikus horrort kapunk, amelyben egy maroknyi túlélő próbál elmenekülni a legendás Bőrpofa elől.

Hirdetés

Sajnos azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen új elemeket hoznak majd a Sumo Digital fejlesztői formulába, de legalább már annyi biztos, hogy nem lesz ronda  a játék, még ha tele is lesz ocsmány jelenetekkel.

Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de valamikor 2023-ban számíthatunk majd a megjelenésére. A PC-s kiadás mellett biztosan kapunk playstationös és xboxos változatokat, továbbá a premier napjától elérhető lesz a Game Pass kínálatában.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)