Hirdetés

Idén ezekben a játékokban ünnepelheted a karácsonyt

|

Az ünnepek közeledtével természetesen a stúdiók sem hagyják ajándék nélkül a rajongókat, így az elkövetkezendő hetekben számos játékban zajlanak majd különleges események. Mutatunk is egy párat.

Hirdetés

Már régóta bevett szokás a videojáték-iparban, hogy a különféle ünnepeket a virtuális világban is átélhetjük. Ilyenkor általában a fejlesztők mindenféle jósággal, jutalmakkal és szezonális mókákkal készülnek a rajongóknak. Ugyan még nincs karácsony, de a legtöbb ilyen buli már kezdetét vette, és össze is szedtünk nektek közülük jó néhányat, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés

Overwatch - Winter Wonderland 2017 (december 12 - január 1.)

A tavalyi után szinte biztos volt, hogy idén is megrendezésre kerül a Winter Wonderland, és bizony így is lett. Különleges, csak az esemény alatt megszerezhető skinek és egyéb apróságok, feldíszített pályák, valamint szezonális játékmódok várják a Blizzard lövöldéjének játékosait.

Heroes of the Storm - Winter Veil 2017 (december 12 - január 9.)

Idén is beköszöntött a Winter Veil a Nexusba, mindenféle ajándékkal és különleges játékbeli cuccal elárasztva a hősöket. Többek között szezonális küldetésekkel, alkalomhoz illő skinekkel és sok más érdekességgel készült a Blizzard.

World of Warcraft - Winter Veil (december 16 - január 2.)

A Blizzard nagy sikerű MMO-jában már szinte tradíciónak számít a karácsony. Ilyenkor a nagyobb városok ünnepi díszekbe öltöznek, karácsonyfák alatt bontogathatjuk az ajándékokat, és különleges küldetéseket teljesíthetünk.

Hearthstone - Wacky Wax Winter Veil (december 20 - 24.)

A Warcraft világán alapuló kártyajátékban is megünnepelhetjük a karácsonyt. Az ünnepi esemény során egy egészen különleges, félig-meddig koboldos, Wacky Wax Winter Veil nevű tavern brawl várja a játékosokat, ami ugyan csak néhány napig tart, de első győzelmünket 3 darab Knights of the Frozen Throne kártyacsomag üti a markunkat.

Rocket League - Frosty Fest (december 11 - január 2.)

A Psyonix kisautós-focija sem marad ki az ünneplésből. A Frosty Fest során hópelyhek gyűjtésével játékbeli tárgyakat oldhatunk fel, ráadásul kaptunk egy vadonatúj ládát is, amiben számos karácsonyi különlegesség található. Kitartó farmolással néhány hét alatt ünnepi díszekbe öltöztethetjük kedvenc járgányunkat.

League of Legends - Snowdown 2017 (december 12 - január 8.)

Az Idézők szurdokának bajnokai is ünnepi hangulatban vannak már, így például kaptunk három vadonatúj karácsonyi skint, szezonális missziókat, amelyek végén extra jutalom vár, és különleges, skin shardokat tartalmazó kapszulákat is. A Snow Battle ARURF játékmódban pedig minden téli kinézetet ingyen kipróbálhatunk, miközben akár hógolyózhatunk is egymással.

Dota 2 - Frostivus

A Valve népszerű MOBA címében ünnepi minijátékokban vehetünk részt, ráadásul érkezett egy új, kozmetikai cuccokat tartalmazó láda is, a Frostivus Treasure, amiben 18 darab, a közösség által kreált tárgy található meg. Azért nem maradunk ajándék nélkül sem, ugyanis három megnyert meccs után teljesen ingyen miénk lehet egy ilyen doboz.

Call of Duty: WWII - Winter Siege (december 8 - január 2.)

A Sledgehammer Games is kedveskedik egy kicsit játékosainak az ünnepek alkalmából. A Winter Siege során már azért is ingyen supply dropokat kapunk, ha csak belépünk a játékba, további kihívások teljesítéséért pedig még több értékes láda jár. Emellett van itt még havas Carentan pálya, egyedi téli öltözékek, új fegyverek, valamint egy különleges játékmód is.

World of Tanks - Holiday Ops 2018 (december 15 - január 15.)

Senkit se zavarjon össze az esemény nevében lévő évszám, ugyanis jelenleg is zajlik a World of Tanks karácsonyi bulija, amely során rengeteg ajándékot és egyedi cuccokat szerezhetünk. A Holiday Ops 2018 ideje alatt különleges missziókat teljesíthetünk, feldíszíthetjük garázsunkat és tankjainkat, a különleges adventi naptár pedig minden nap más és más meglepetést tartogat.

Destiny 2 - The Dawning (december 19 - január 9.)

Az Őrzök nem épp a karácsonyt, sokkal inkább az újévet ünneplik, ám ez mit sem számít, hiszen számtalan meglepetés várja a játékosokat. A Farm és a Tower ünnepi kinézetet kapott, és akár hógolyózhatunk is a többiekkel, ha úgy tartja kedvünk. Emellett szezonális jóságokat szerezhetünk a Dawning engramokból, illetve meg is ajándékozhatjuk egymást.

Gears of War 4 - Gearsmas 2017 (december 15 - január 2.)

A játéksorozat történelmének legnagyobb karácsonyi eseményét rendezi meg idén a The Coalition. Hógolyócsaták, különleges játékmód, kötött pulcsik és speciális fegyverkinézetek is várják a játékosokat, ráadásul egészen december 21-ig minden nap ajándékokat szerezhetünk, mindössze be kell lépnünk.

Verdun - Christmas Truce (december 21 - január 4.)

Az első világháborús lövölde ünnepi eventje egy valós történelmi eseményen alapul, ugyanis tényleg megtörtént, hogy brit, francia, illetve német katonák letették a fegyvert, megajándékozták egymást és együtt fociztak. A játékban is hasonló különlegességek várnak ránk, de akár hógolyózhatunk is, a hangulatról pedig egy ünnepi dalokat játszó fonográf gondoskodik majd. A DLC-ből befolyt összeg pedig jótékony célra megy.

Final Fantasy XIV - Starlight Celebration 2017 (december 15 - december 31.)

A Square Enix játékába is beköltözött az ünnepi hangulat néhány hétig. Izgalmas, szezonális feladatok várják a kalandorokat, illetve érkezett néhány új tárgy is, amikkel feldíszíthetjük virtuális otthonainkat.

Guild Wars 2 - Wintersday (december 12 - január 2.)

Tyria földjére is megérkezett a karácsony a Wintersday formájában. Számtalan tennivaló érkezett, amelyek elvégzése után különleges ajándékokat üthetik markunkat, és persze visszatért az ünnepi dungeon is, ahol pajtásainkkal együtt mindenféle fellázadt játékok és skrittek között csaphatunk szét.

Hitman - Holiday Pack (december 15 - január 5.)

Idén is levadászhatjuk a Reszkessetek, betörők! két rosszfiúját a Holiday Hoarders misszió során, azonban a fejlesztők még egy meglepetéssel kedveskednek a játékosoknak. Az esemény alatt ingyenesen megszerezhetjük a Hitman első, párizsi epizódját, plusz még néhány egyéb apróságot.

Fortnite - Survive the Holidays

Az 1.11-es patch és a Battle Royale második szezonjának élesedésével együtt megérkezett az ünnepi esemény is, amely új küldetéssorozatot és eddig nem látott hősöket is hoz a játék PvE részébe. Viszont a játék PvP, vagyis battle royale fele is számos extrával, köztük hógolyókat lövő fegyverrel, feldíszített Battle Bus-szal, illetve egyéb ajándékokkal bővül.

Quake Champions - Winter Celebration

A legújabb frissítés számos változtatásával együtt jött meg a karácsonyi móka is a játékba. A feldíszített arénákon túl egy csomó szezonális tárgy és néhány új fegyverkinézet érkezett, ráadásul minden egyes bajnok kap egy ünnepi sapkát is.

Killing Floor 2 - Krampus Christmas (december 12 - január 9.)

Sok karácsonyi újdonságot kap a Tripwire Interactive lövöldéje is, amiben magával a krampusszal és követőivel fogunk megküzdeni az ünnepek alatt. Vadonatúj fegyverek, kozmetikai cuccok és teljesítendő feladatok is várják a játékosokat az esemény során.

Battlerite - Frozen Mists (december 13 - január 9.)

Bizony a Stunlock Studios ingyenesen játszható MOBA alkotásában is ünnepelhetünk, ráadásul rengeteg újdonsággal készültek a fejlesztők az 1.2.0-s patchben. Egyszerű feladatok teljesítésével szezonális tárgyakat, illetve ládákat szerezhetünk, amikből még több különleges öltözéket, fegyvert és hátast gyűjthetünk be.

The Elder Scrolls Online - New Life Festival (december 14 - január 2.)

Tamriel világában is izgalmas küldetések és ünnepi ajándékok várnak rátok. A napi küldetések során a kilenc faj különböző tradícióit ismerhetitek meg, és minden egyes ilyen feladat elvégzése után egy ajándékcsomag a jutalom.

Warframe - Tennobaum (december 13 - január 10.)

Rengeteg szezonális tárggyal és díszítéssel érkezett meg a karácsony a Digital Extremes játékába. Ráadásul az exkluzív cuccok mellett december 22-ig meg is ajándékozhatják egymást a játékosok, amivel még egy kicsit adakozhatnak is a Children's Health Foundation szervezet számára.

Star Trek Online - Q's Winter Wonderland (december 7 - január 18.)

A népszerű sci-fi univerzumon alapuló MMO sem maradhat ki az ünnepi kalandokból és ajándékokból. Nem lesz egyszerű a harc a krampusz játékbeli megfelelője, a Kramp'Ihri ellen, de azok, akik sikeresen veszik az akadályokat, jutalomban részesülnek a végén, és még akár a lényt is megszerezhetik petnek. Emellett persze vadonatúj szezonális öltözékek és fegyverek is érkeztek.

Dead by Daylight - Winter Solstice

A legújabb frissítéssel a fejlesztők egy kis ünnepi hangulatot varázsoltak a különleges túlélőhorrorba is. A frissítéssel érkező változások mellett karácsonyi díszekbe öltözött a játék, és persze alkalomhoz illő zenét, valamint jó pár begyűjthető tárgyat is kaptunk.

H1Z1 - Wreck the Halls (december 8 - január 1.)

Számos karácsonyi tartalmat kapott a Daybreak battle royale mókája is. A hetente változó események során exkluzív skineket gyűjthetünk be, ha az első 30 között végzünk a különleges játékmódban, a január 25-ig elérhető Icebreaker láda pedig rengeteg ünnepi újdonságot tartalmaz.

Grand Theft Auto Online - Festive Surprise 2017 (december 19 - január 9.)

A korábbi évekhez hasonlóan idén sem maradhatott ki Los Santos a karácsonyból, és a Rockstar bizony sok újdonságot hozott a játékosoknak. A havas táj mellett visszatértek az ünnepi ruhadarabok, kaptunk egy vadonatúj járgányt, illetve egy eddig még nem látott adversary módot is.

For Honor - Frost Wind Festival (december 21 - január 4.)

A Ubisoft is számos meglepetést tartogat az önjelölt lovagoknak, vikingeknek és szamurájoknak. Az új kozmetikai cuccok, fegyverek és apróságok gyűjtögetése mellett 2v2 harcokat is vívhatunk egy befagyott tó közepén.

Kihagytunk valamit? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)