Hirdetés

Játékos cipő született az Adidas és a LEGO házasságából

|

Új értelmet nyer az, ha valaki legókockára lép.

Hirdetés

A nagyobb ruhamárkák folyamatosan megpróbálják egy-egy filmes, sorozatos vagy videojátékos branddel összefogva kifosztani a divatkedvelő rajongókat. Páran talán emlékeznek a Nintendo és a Puma együttműködésében létrejött Mario cipőkre, vagy éppen az Adidas Dragon Ball kollekciójára, de  nem mehetünk el szó nélkül utóbbi vállalat Cyberpunk 2077-es surranója mellett sem. Ezúttal az Adidas a talpak ősellenségével, a LEGO-val fogott össze egy különleges projekt érdekében. 

Hirdetés

A két gigász már tavaly megkezdte kollaborációját a meglehetősen színesre sikerült Adidas LEGO ZX 8000 képében, idén pedig folytatják a közös munkát egy új kiadással. Az Adidas Ultraboost DNA X LEGO Plates az előzőnél szolidabb megjelenéssel és egy olyan egyedi tulajdonsággal rendelkezik, amit valószínűleg sokan fognak imádni: testre szabható ugyanis az oldalán lévő három csík.

Bár az Adidas Ultraboost DNA X LEGO Plates igazi ereklye lehet a kockarajongóknak, viszont nem adja olcsón magát: egy pár nagyjából 76 ezer forintba kerül.

Április 8-tól rendelhető az Adidas honlapjáról, de valószínűleg mire ezeket a sorokat olvassátok, már elkapkodták az összeset. Ti hordanátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)