Hirdetés

Játékos kérdőív

|

Úgy tűnik, egyre többen kutatják szokásainkat - most segítsünk egy hölgy játékostársunknak!

Hirdetés

Bizony ám, egy bizonyos Fejes Csilla, a győri Széchenyi István Egyetem végzős marketing mesterszakos hallgatója nem csak kutatja a témát, hanem ő maga is nagy játékos!

Egy hölgynek segíteni mindig jó, főleg, ha a hölgy még játszik is. Persze ne csak ezért, hanem az alapvető lovagiasság miatt is nyújtsuk neki segítő jobbunkat és töltsük ki kérdőívét (én már megtettem, nem kell sok időt rááldozni, elég pár perc). Nekünk csak pár kattintás, neki viszont fontos kutatási anyag, így ne fogjátok vissza magatokat, nyomjátok a válaszokat!

Ne aggódjatok, a kérdőív névtelenül zajlik, a kitöltéshez kattintsatok ide:

Videójáték szokások, motivációk

Hajrá Csilla, remélem összetalálkozunk a Brotherhood-ban egy multis csata során, és esetleg 'meggyógyíthatom' Doktorommal Kurtizánod. Sok sikert a kutatáshoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)