Hirdetés

Játékosok ezrei, ha nem milliói várták ezt a Skyrim-modot, most végre megérkezett

|

11 évet kellett várni, hogy végre teljes legyen az élmény: furulyázással kergetheted az őrületbe Észak-Tamriel összes lakóját, beleértve az állatokat.

Hirdetés

A The Elder Scrolls VI még sehol sincs, de sebaj: a modderek szerencsére gondoskodnak róla, hogy kitartson a 11 éve megjelent ötödik epizód. A Skyrim körüli közösség az évek során teljesen újragondolta a játékot, nem csak a grafikát, hanem a játékmenet összes elemét frissítették vagy megváltoztatták.

Nyilván senki sem gondolta, hogy pont a hangszerek maradnak ki: a Skyrim's Got Talent modnak köszönhetően eddig is megvolt a lehetőség, hogy egy bárd bőrébe bújjunk, aki sárkányhentelős-dungeonözős questek közt (vagy akár azok alatt) zenéjével szórakoztatja a környékbelieket, vagy akár az ellenfeleit. Most azonban szintet lépett a rajongói tartalom: a világ nem csak passzívan hallgatja, mit művelsz, hanem aktívan reagál is rá. Nem feltétlenül pozitívan.

Hirdetés

A legújabb, 1.60-as frissítés ugyanis bevonja az NPC-ket és az állatokat is a buliba. Ahogy  szépen, lassan (nagyon lassan) megtanulsz játszani a választott hangszereken, úgy válik a világ is egyre elfogadóbbá veled. Ha béna vagy (és lássuk be: jó eséllyel az vagy), a szereplők elküldenek melegebb égjajlatra, és még a kutyák és a lovak is fájdalmas hangokkal adják tudtodra, hogy ezzel legfeljebb a YouTube méltán népszerű shittyflute-videóival veheted fel a versenyt. Ha azonban jól játszol, köréd gyűlnek és még táncra is perdülnek.

Eszközöltek finomabb változtatásokat is, most már a beszélgetésekbe is beépítették a zenélős opciókat, azaz tényleg annyira életszerű az élmény, mintha te lennél az az idegesítő arc a házibuliban, aki egy ponton jó ötletnek tartja elővenni a gitárját és prezentálni Kispál- és Tankcsapda-interpretációit.

A Syrim's Got Talent modot innen tölthetitek le.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)