Hirdetés

Játékosok rájöttek, hogy lehet védhetetlen gólt lőni a FIFA 21-ben

|

Sajnos ez minden platformon működik, a FIFA 21 előző és újgenerációs változataiban egyaránt.

Hirdetés

Nem a sorozat legkiválóbb részeként vonul majd be a FIFA 21 a történelembe. Problémás volt a PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent változat is, és az eddigi visszajelzések alapján a december elején kiadott next-gen kiadás sem kifogástalan. Hiába az ígéretek, a beszámolók szerint igazából csak a látvány tekintetében látszik a fejlődés.

Persze megfelelő alternatíva hiányában (igaz, hogy ott a PES, de az a profik szerint nem olyan) az idei részt is rengetegen pörgetik, és minél többet játszanak vele a játékosok, annál több hibára, hiányosságra derül fény.

Hirdetés

Most például sikerült egy olyan mozdulatsorra rábukkanni, amivel a kapusok egyszerűen semmit nem tudnak kezdeni. Kell hozzá egy elég ügyes focista, meg egy gyakorlott felhasználó, és ha ezek megvannak, úgy lehet a tizenhatoson túlról beívelni a labdát, hogy még csak meg sem izzadunk közben.

Ezt egyébként már egy hónapja is felfedezték, azóta az EA Sports nem tett semmit ellene. Reméljük, mihamarabb javítják, mert most nem tesz jót az online meccsek kiegyensúlyozottságának.

Címkék: #fifa 21 #ea sports
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)