Hirdetés

Játéközön - Blosics

|

Célozz, lőj és rombolj!

Hirdetés

Nem múlhat el nap flash örömök nélkül, amelyhez mint mindig, most is a Játéközön.hu végtelen kínálatát hívjuk segítségül.


Mint a fizikai játékok nagy rajongója mindig elszórakoztat, ha egy ilyen flash játékra bukkanok. Ez történt néhány perccel ez előtt, amikor is a Játéközön.hu játéktárába bekerült a Blosics kiválósága. Feladatunk egyszerű: a zöld kockáknak menniük kell, a pirosak maradnak. Ehhez társul még a kiváló fizika illetve egy golyó, aminek mi határozzuk meg a kilövési irányát és energiáját. A golyó a körből indul, ahol az egérgomb nyomva tartásával tudjuk a fentieket meghatározni. Ahogy haladunk a játékban, úgy nehezednek a pályák. Blosics a könnyed esti disztrákt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)