Hirdetés

Játéktesztelők kerestetnek

|

FAR jelezte, hogy non-profit csapata szépen kibővült az utóbbi időben, azonban a Magyar Játékfordítók gárdája még nem teljes, tesztelőket keresnek. Át is adnám a szót. "A Magyar Játékfordítók non-profit csapata köszönetet szeretne mondani az összes eddigi jelentkezőnek. Az elmúlt hetekben remekül alakulgatott (alakulgat) a csapat, és szépen halad a F.E.A.R. fordítása. Hamarosan béta állapotba kerül, így szeretnénk tesztelői pozícióba invitálni lelkes, sok szabadidővel rendelkező játékosokat. Természetesen hosszú távra keresünk embereket, de akik csupán a F.E.A.R. miatt jelentkeznének, ők se kíméljenek minket :). Minél többen jelentkeznek, annál hamarabb fejezhetjük be a munkálatokat." A csapat egyébként szívesen veszi programozók jelentkezését is. Aki mindehhez kedvet érez, dobjon ide egy mailt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)