Hirdetés

Nézd meg hatvan év grafikai fejlődését egy videóban

|

Több tucat játékon keresztül mutatja meg egy látványos videó, mennyit fejlődött az 1957-es Tennis óta a videojátékok látványvilága.

Hirdetés

Ugyan a pixel art még ma is megdobogtatja a szívünket, sőt, évtizedekkel korábbi játékokat is szívesen előveszünk, a játékipar egy szegmense mindig is arra hajtott, hogy a lehető legszebb látványt hozzák ki az aktuálisan elérhető technológiából. Egy látványos videó pedig megmutatja, hogy ez milyen elképesztő fejlődést jelentett a videojátékok megszületése óta.

Hirdetés

Gaming TV Facebook-oldal összeállítása az 1958-as Tennis for Two-tól indul, ami még oszcilloszkóp segítségével jelenítette meg a játék aktuális állását és innen ragad ki néhány emlékezetes játékot egészen a jövőre érkező God of Warig. Út közben pedig olyan klasszikusokkal illusztrálják a fejlődést, mint a Pong, a Doom, a Half-Life, a Battlefield 1942, a Portal, vagy épp a The Elder Scrolls V: Skyrim. Igaz néhány furcsa jelenet is bekerült az összeállításba, hiszen például a tavalyi Overwatch egyik cinematic trailere szerepel, ami ugyan bitang jól néz ki, de csupán a hangulatában egyezik a tényleges játékmenettel.

Nektek melyik játékok grafikájától esett le igazán anno az állatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)