Hirdetés

Szavazz: Te melyik játék világába költöznél be?

|

Egy kellemes, erdőszéli ház a The Witcher 3-ban? Egy tágas bunker a Falloutban? Esetleg egy modern luxuslakás a Mass Effectben? Mondd el, te hol élnél a legszívesebben!

Hirdetés

A videojátékos világok általában elég barátságtalanok. Vagy háború dúl, vagy gengszterek járják az utcákat, esetleg apokalipszis volt és nem lehet úgy kimenni a piacra, hogy ne kelljen mutánsoktól félni. Van, ahol még piac sincs, ez a legborzasztóbb.

Hirdetés

Némelyik mégis gyönyörű a maga módján, vagy van benne valami vonzó, ami miatt nem bánnánk, ha beszippantana a kijelző. Végülis sok mindenhez lehet alkalmazkodni, az ott élőknek is sikerült. Azt egy ingatlanos cégnek köszönhetően már tudjuk, mennyibe kerülnének egyes házak a valóságban, de most ne a játékot akarjuk a való életbe költöztetni, hanem magunkat játékokba. Ti hol éreznétek jól magatokat? Szavazzatok vagy mondjátok el kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)