Hirdetés

Játékzenék koncertje

|

Video Games Live címmel kerül megrendezésre az a koncertsorozat, amely a legnevesebb játékzene-szerzők munkáját kívánja bemutatni az arra érdemes közönségnek. A rendezvény július 6-án lesz a Hollywood Bowl-ban, ahol a Los Angeles filharmónikus zenekar adja majd elő többek között a Mario, Zelda, Halo, Metal Gear Solid, Warcraft, Myst, Final Fantasy, Castlevania, Medal of Honor, Sonic, Tron, Tomb Raider, Advent Rising, Headhunter, Beyond Good & Evil, Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, EverQuest II játékok ismerősebb dallamait. Mindeközben lézersó is lesz. Ne aggódjon, aki akkor épp nem fog ráérni, mert Amerika több más pontján is megrendezik majd a nyár folyamán.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)