Hirdetés

Játékzenék koncertje - újra

|

A videójátékok zenéjéből összeállított élőzenei est óriási sikert aratott július 6-án Los Angelesben. A szervezők felbátorodtak és egész koncertturnét jelentettek be október 29-i kezdéssel, melynek keretében egész Amerikát körbejárják majd. Tommy Tallarico és Jack Wall játék-zeneszerzők lesznek az egész rendezvény középpontjában és olyan játékok zenéit szólaltatják meg zenekarukkal, mint a Mario, Zelda, Halo, Metal Gear Solid, Warcraft, Myst, Castlevania, Medal of Honor, Sonic, Tron, Tomb Raider, Advent Rising, Headhunter, Beyond Good & Evil, Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, EverQuest II, Kingdom Hearts, God of War. A klasszikus árkád játékokat sem hagyják ki, Pongtól egészen Donkey Kongig. A turné állomásainak teljes listáját itt lehet elolvasni. Aki a kérdéses időszakban a kérdéses helyszínek valamelyikén járna, kér(d)és nélkül beszámolhatna az élményeiről :) A rendezvénynek egyébként már honlapja is van.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)