Hirdetés

Játssz és nyerj a Verdák 2-vel!

|

Mozijegyeket és Verdák 2 ajándéktárgyakat sorsolunk ki a helyes válaszadók között.

Hirdetés

A Pixar legújabb animációs filmje, a Verdák 2 már megtekinthető a mozikban, amiben az érettebb, személyes becsvágyát többé nem mások elé helyező Villám McQueen nemzetközi bonyodalmakba keveredik. Hősünk egy olasz rivális kihívásának elege téve minden idők legelső Földgolyó Futamán indul, amire hűséges társa, az autómentő Matuka is elkíséri.



Matuka már a verseny első fordulóján egy kémügy kellős közepén találja magát, s miközben igyekszik megfelelően ellátni csapatfőnöki feladatait is. Szuperkémek, szupertitkos szupergonosz, autós üldözések várják a nézőket Európán és Japánon át.



Most Te is páros belépőt nyerhetsz a filmre, vagy a számos ajándéktárgy egyikét, ha csatlakozol a GameStar Facebook csoportjához, és helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre: „Ki az a két McQueen, aki után a főszereplő a nevét kapta?"

A megfejtést kommentben az alábbi bejegyzéshez várjuk.

Nyeremények:
10 db. páros belépő a Verdák 2-re
3 db. ajándékcsomag (iskolatáska, írószer szett, füzetcimke, órarend, ételdoboz)
5 db. pendrive
1 db. távirányítós autó

Sorsolás augusztus 8-án, hétfőn.

táska

ételhordó



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)