Hirdetés

Játsszatok Kiss Ádámmal FIFA 11-et!

|

A Microsoft-nak köszönhetően Kiss Ádám ellen focizhattok Xbox 360-on!

Hirdetés

Csütörtökön Kiss Ádámot, a televízióból jól ismert stand up comedy előadót látja vendégül a Microsoft székházában.

Ha Ti is szívesen beszélgetnétek és játszanátok egy meccset Ádámmal és kedvenc játékával, a FIFA 11-gyel, akkor nincs más dolgotok, csak küldjétek el neveteket és gamertagotokat a kiss_adam@hotmail.hu e-mail címre, majd a megadott időpontban álljatok készen, hiszen bármelyik pillanatban megkaphatjátok a játékba invitáló Xbox LIVE üzenetet! Játsszatok és beszélgessetek Ádámmal, sőt, ha sikerül legyőznötök őt, akkor Xbox 360 ajándékokkal is gazdagodhattok!

Játékszabályzat: A játékban csak azok vehetnek részt, akik érvényes, magyar Xbox LIVE Gold előfizetéssel rendelkeznek. Részvételi szándékotokat 2011. június 9. csütörtök 12:00 óráig jelezhetitek a kiss_adam@hotmail.hu e-mail címen.

A játék időpontja 2011. június 9., 17:30-19:00 óra között. Hajrá mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)