Hirdetés

Játszd újra az Eb-t konzolon! Értékes nyeremények is várnak

|

Kiesett kedvenc csapatod az idei Európa Bajnokságból? Szeretnéd látni ahogy a magasba emelik a trófeát? Játszd újra Te is a foci EB-t a Dobozban július 11-én.

Hirdetés

Nézzük, milyen információkra lesz szükséged a rendezvénnyel kapcsolatban!
Házigazda: Karmatronic - a hivatalos EB dal szerzője
Belépés: INGYENES
Nevezési díj: 2 000 HUF (ami magában foglal 2db választott üdítőt és egy méretes hamburgert, amelyeket a rendezvény ideje alatt lehet elfogyasztani)
Kezdőrúgás: 15:00 (Ekkor indul tehát az első meccs!)



Gyere el a Dobozba Július 11-én, szerdán és mutasd meg a melyik a legnagyobb csapat ha Te veszed át az irányítást.  A Konzolok Szervize és az Eurofifa szervezésében 10 Xbox 360 konzolon délután 3 órától indulnak a selejtezők este hétkor pedig elindulnak a döntők, ahol a tíz konzolon selejtezőt játszó, vagyis a tíz csoport legjobbjai mérik összes tudásokat a kivetítőn!
Légy részese egy fantasztikus versenynek és estének, bulizz egy hatalmasat a Dobozban és vidd haza a legjobb háromnak járó szuper-értékes nyereményeket!



A nyeremények:
Fődíj: Szállj a magasba másodmagaddal - Egy 120 ezer forint értékű sétarepülés Budapest felett, ahova magaddal hozhatod egy barátodat is - Az Eurofifa.hu jóvoltából, Konzolok Szervize Bajnok ajándékcsomag teljes játékkal, focis meglepetéssekkel!
2. Helyezett: Konzolok Szervize Bajnok ajándékcsomag teljes játékkal Xbox 360-ra, focis meglepetéssekkel!
3. Helyezett: Konzolok Szervize Bajnok ajándékcsomag teljes játékkal Xbox 360-ra, focis meglepetéssekkel!
Ezen felül minden csoportból (tehát az egyes konzolon selejtezőt játszó legjobbjai) döntőbe jutott játékosok egy EB koktélt kapnak ajándékba a Doboztól!

Előnevezésért, illetve további információkért a következő helyekre érdemes ellátogatni:
Játékszabályok ITT!
Előnevezés (hogy biztos a versenyzők közt legyél) ide kattintva érhető el.
Részletek, további infók a versennyel kapcsolatban a rendezvény Facebook-oldalán.
A helyszín megközelítése, elérhetőségei a Doboz weboldalán.

Gyertek, a GameStar is ott lesz, Endreman talán még be is ül játszani, ha engedik ;)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)