Hirdetés

Játszhatatlanná vált a Red Dead Redemption PlayStation 4 és 5 konzolokon

|

Nincs már mód arra, hogy a Sony újabb generációs gépein bújj John Marston bőrébe.

Hirdetés

A 2010-ben debütált Red Dead Redemption ugyan csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra hozta el a vadnyugat puskaporszagú világát, de később az újabb generációs konzolokon is belekóstolhattunk a kalandba: az Xbox One-on és a Series-gépeken a visszafelé kompatibilitásnak hála, a PlayStation 4-en és 5-ön pedig a pár hónapja már Magyarországon is elérhető streamingen keresztül.

Az utóbbi lehetőséget azonban végül nem sokáig élvezhette a hazai közönség, a Rockstar Games klasszikusa ugyanis az héten eltávozott a felhőn keresztül tolható címek repertoárjából.

Hirdetés

A Red Dead Redemption ezzel összesen hat év után tűnt el a korábban PS Now néven futó szolgáltatásból, a lépés viszont nem meglepő, mivel a Sony már júniusban beharangozta, hogy csak október 17-ig pattanhatunk nyeregbe, a zombikra fókuszáló Undead Nightmare kiegészítőben is. A 2018-as folytatás, a Red Dead Redemption 2 már szeptember 20-án elhagyta a fedélzetet.

A PlayStation Plus Premium - amelyen belül a streamelés is elérhető - előfizetői ugyanakkor októberben sem fognak unatkozni, hiszen rengeteg új címmel bővül a havidíjért elérhető játékkatalógus, melyekről ebben a cikkben írtunk részletesen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)