Hirdetés

Játszhatatlanná vált néhány játékos számára a Red Dead Redemption 2

|

A jó hír, hogy már dolgoznak a megoldáson, a rossz hír, hogy addig is csak macerás módon lehet megkerülni a problémát.

Hirdetés

Komoly meglepetés érhette azt, aki a napokban lehuppant a PC-je elé, hogy a Red Dead Redemption 2-vel múlassa az időt - írja a GamesRadar. A lap információi szerint ugyanis egy Windows-frissítés miatt hoppon maradhattak a Rockstar Games Launchert használó játékosok.

A galibát a Windows 11 március 28-án kiadott frissítése okozta, amely ugyan több problémát megoldott és kényelmesebbé tette a taskbar felületén elérhető kereső használatát, közben viszont leküzdhetetlen akadályt gördített az RDR2 rajongói elé.

Hirdetés

Ha ugyanis a játékos a Rockstar Games Launcher-ben a Play gombra kattint, megkezdődik ugyan a játék betöltése, a Loading felirat azonban egy idő után újra visszavált a Play feliratra, így a játékosok végtelen ciklusba kerülnek, a játékig pedig nem jutnak el.

A Microsoft azóta megerősítette, hogy a Rockstar Games szakértőivel közösen dolgoznak a hiba elhárításán, a vizsgálódás eredményeiről pedig azonnal beszámolnak, amint érdemi megoldást találtak a problémára. Átmenetileg pedig azt javasolják, hogy az érintett játékosok telepítsék a Windows 11 22H2 jelű frissítését, ha ezt még korábban nem tették meg.

A Red Dead Redemption 2 egyébként továbbra is rendkívül népszerű, különösen a PC-s játékosok körében. A Steamen pedig idén új rekord is született, amikor egyszerre 70 914 játékos futtatta a játékot - és ebben még nincsenek is benne a konzolosok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)