Hirdetés

Javul a Kena, de egy PS5-exkluzív funkciót kikapcsolt a legutóbbi frissítés

|

Természetesen csak egy hiba miatt lett elérhetetlen a funkció, amit egy jövőben érkező frissítés újra elérhetővé tesz majd.

Hirdetés

Ezen a héten jelent meg a Kena: Bridge of Spirits, amit már nagyon vártunk, hiszen aranyosnak tűnt és kellemes élményt ígért. Természetesen már a tesztünk is elkészült, ezt ide kattintva olvashatjátok el. A készítők azonban nem pihentek meg, a kiadás után rögtön nekiálltak javítani a játékosok által észlelt hibákat, ezt célozva pedig már meg is érkezett az első frissítés.

Hirdetés

Az 1.05-ös csomag elérhető PS4-re és PS5-re, utóbbi konzolon azonban egy hátránnyal is jár, ha valaki az update mellett dönt. A Sony jelenlegi generációs gépének egyik szuper funkciója, a PS gomb megnyomásával elérhető Resume Game ideiglenesen letiltásra került, amiatt ugyanis több játékos automatikus mentése is felül lett írva. Amíg a fejlesztők ezt nem javítják, a funkciót kikapcsolták a játékban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Cserébe érkezett mindkét konzolra egy adag hibajavítás, amiben a hangok, látvány és a környezet tereptárgyainak fizikája is érintett.

A Kena: Bridge of Spirits már elérhető PlayStation 4 és PlayStation 5 mellett PC-re is az Epic Games kliensen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)