Hirdetés

Kiderült, mi vár rád a Jedi: Fallen Order falai mögött

|

Rengeteg apró kis titokra derült fény a Boundary Break csatornának köszönhetően. Most végre benézhetünk a TIE vadászok fülkéibe, és a Sarlacc gyomrába.

Hirdetés

Boundary Break csatorna lelkes videósa úgy döntött, hogy ezúttal a Star Wars Jedi: Fallen Order kamerájával fog játszogatni, és olyan helyekre viszi a nézőit, melyeket egyébként nem láthatnának. Persze többnyire üres textúrákat és átlátszó beltereket kapunk, de van egy-egy viccesebb és érdekesebb felfedezés a túrában.

Hirdetés

Rengeteg végül érdemben ki nem használt területet és modellt láthatunk, vannak fura jelzések itt-ott és akad egy-egy NPC arcberendezés, ami jobban emlékeztet a PS2-es éra gyermekeire, mint valódi emberekre.

A cucc tanulságos, de persze attól még, hogy Ibdis Maw gyomra nem lett teljes részletességgel kidolgozva, még mindig imádjuk a Fallen Ordert. Ti már végignyomtátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)