Hirdetés

JEDI KNIGHT III infók!

|

Német testvérlapunk a világon először mutatta be a még hivatalosan be sem jelentett Jedi Knight 3-at. Némi infót sikerült kiszednem belőlük, ezeket pedig most megosztom veletek. A játék jelenleg 60%-os készültségi állapotban van és valamikor ez év őszén jelenik meg. A már jól ismert (szerintem már kissé idejét múlt) Quake 3 motor elég erősen átalakított változatát használja. A játékban Kyle Katarn tanítványait választhatjuk majd ki, közülük valakivel kell majd bizonyítanunk. Más és más szereplővel végigvive a játékot, kicsit más lesz a játékélmény is, előfordul, hogy különböző helyszíneken fordulunk meg, vagy éppen újfajta küldetéseket kell teljesítenünk. Az első, alacsony felbontású képeket itt szemlélheted meg! Update: Bocsi srácok, az "itt" link nem műszaki hiba miatt nem működik... Az Activision udvariasan megkért minket, hogy szedjük le a linket, mert egy még be nem jelentett játéknak, weben nem publikálható képeire mutatnak. Bárki, aki kiteszi honlapjára, vét a törvény ellen... mondja a kiadó. Amint megvannak az első hivatalos képek, megosztjuk veletek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)