Hirdetés

Jegyzetelhetünk majd a PC-s játékokban?

|

Egy nagyon fura új funkcióval bővülhet a Steam, ami viszont, ha úgy működik, ahogy sejtjük, igen hasznos lehet.

Hirdetés

A PCGamer szúrta ki először, hogy a Steam kódjában rejtőzik valami újdonság. A SteamDB alkotója, Pavel Djundik felfedezéséből indult az egész, aki azt állítja, hogy a jövőben majd érkezik egy "Steam-jegyzet" rendszer, amit a játékkönyvtárunkon és a böngészőnkön keresztül érhetünk el.

Na most, hogy mit jelent a "Steam jegyzet" kifejezés, az erősen kérdéses. A PCGamer és a VG247 kollégája velem együtt arra tippel, hogy játékspecifikus jegyzeteket írhatunk majd össze a Steam rétegén keresztül.

Hirdetés

Alapvetően ez nem lenne butaság. Jómagam az MMORPG-ket, verekedős játékokat és JRPG-ket preferálom, és mindhárom műfaj profitálna abból, ha a játékon belül, könnyen és gyorsan írhatnánk össze dolgokat. Egy MMO-ban számon tarthatnánk a heti teendőinket, egy JRPG-ben segíthetne fejtörők megoldásában, és egy verekedős játékban listaként szolgálhatna az elkerülendő ellenfelekhez.

A "Steam jegyzet" persze jelenthet bármit, ahogy az új "értesítési rendszer is", amiről szintén keveset tudunk, de készül a platformhoz. A Valve még nem mesélt ezekről semmit, így még az sem biztos, hogy érkeznek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)